Sinds 1801

MUIDEN & OME KO

Sinds 1810

SCHIPPERS- EN ZEILERSCAFÉ


Wie “Muiden” zegt, zegt Kasteel het Muiderslot, Fort eiland Pampus, de Bruine Zeilvloot, Restaurant Graaf Floris V en Cafe Ome Ko. Een historische vestingstad onderdeel van 2 waterlinies met een bruisend leven. Het oudste bedrijf van Muiden, heeft al sinds 1810 een tapvergunning, Napoleon Bonaparte was hier te paard en het hele Gooi kent het roemruchte schippers- en zeilerscafé Ome Ko.

Anno 2018

PLACE TO BE


In de zomer is ons terras de place to be met het perfecte uitzicht op de sluis. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u hier van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van alle bijzondere (grappige) taferelen.

Meer dan

ETEN EN DRINKEN


In de winter is het heerlijk toeven bij de open haard van “de huiskamer van Muiden”. Geniet van borrelhapjes, speciaal bier van de tap of één van onze heerlijke wijnen. Ook hebben we heerlijke snert en uiteraard mag onze signature dish “Balletje gehakt van Ome Ko” niet missen op onze lunchkaart.

Sinds 2018 zijn ook onze diner mogelijkheden flink opgefrist en kunt u nu verrassend goed bij ons eten! Dagelijks hebben we een wisselende daghap en wekelijks een wisselend vegetarisch gerecht, of neem eens een kijkje op onze menukaart.
//]]>