Sinds 1801

MUIDEN & OME KO

Sinds 1810

SCHIPPERS- EN ZEILERSCAFÉ


Wie “Muiden” zegt, zegt Kasteel het Muiderslot, Fort eiland Pampus, de Bruine Zeilvloot, Restaurant Graaf Floris V en Cafe Ome Ko. Een historische vestingstad onderdeel van 2 waterlinies met een bruisend leven. Het oudste bedrijf van Muiden, heeft al sinds 1810 een tapvergunning, Napoleon Bonaparte was hier te paard en het hele Gooi kent het roemruchte schippers- en zeilerscafé Ome Ko.

Anno 2018

PLACE TO BE


Het grote terras aan de sluis is zomers de place to be. Vanaf 08.00 uur dagelijks geopend tot in de kleine uurtjes. Naast de verse snert van grootmoeders hand is de kaart ruim voorzien om jezelf en je gezelschap te verwennen met een lekker ontbijt, lunch of diner. Aan onze keuken en de nieuwe menukaart wordt momenteel hard gewerkt.

Meer dan

ETEN EN DRINKEN


Cafe Ome Ko heeft een uitgebreide lunch- en menukaart, meerdere bieren van de tap en fles, een mooie whisky collectie en meerdere wijnen op de fles. Met 80 soorten gedistilleerd een ruime keuze. In het seizoen is er regelmatig LIVE muziek. Houd onze agenda in de gaten! Let’s Ko!